Καλημέρα στην παρέα μας! Σήμερα κυριακή 18-12 έχουμε να κάνουμε με ένα μικρότερο πρόγραμμα από ότι χτες αλλα μπορώ να πω ότι βρήκα ποιο εύκολα αγώνες καθώς θα πάω με αρκετά φαβορί... Πάμε να σας πω όμως τι έχω βρει !
Τα σημεία μου για σήμερα είναι:
363 Κοτμπους - Ντουισμπουργκ -2 στο 2.65 στον οπαπ και εξω 2.85
Η κοτμπους είναι με υπηρεσιακό προπονητή και με αρκετές απουσίες . Αντιθέτος οι φιλοξενούμενοι έχουνε βρει ρυθμό και γιαυτο πιστεύω ότι αξίζει το ρίσκο στο
διπλό!
391 Πακος Φερειρα - Μπειρα Μαρ - 2 στο 2.65 στον οπαπ και έξω 3,00+
Οι φιλοξενούμενοι πιάνουνε πολύ καλή απόδοση στα τελευταία τους παιχνίδια και έχουνε μια πολύ στιβαρή άμυνα...Αντίθετα με τους γηπεδούχους που δέχονται πολλά γκολ και για αυτόν τον λόγο πιστεύω ότι οι φιλοξενούμενοι έχουνε καλές πιθανότητες να πάρουνε τη νίκη.
397 Οσασουνα - βιγιαρεαλ-1 στο 1,90 στον οπαπ και εξω 2,10
Μα υπάρχει φέτος ομάδα Βιγιαρεαλ? Δεν το νομίζω..Πιστεύω ότι μια σοβαρή Οσασουνα μπορεί να πάρει την νίκη απένταντι σε μια ομάδα που δεν έχει αγωνιστική ταυτότητα!
404 Ναπολι - Ρομα -1 στο 1,75 στον οπαπ και έξω 1,82+
Εδώ πιστεύω ότι θα έρθει ο άσος διότι η Ναπολι είναι μια ομάδα δυνατή και αποτελεσματική στην έδρα της ενώ η Ρομα έχει άσχημο κλίμα στο εσωτερικό της. Μέχρι και ο Τότι έχει τάσεις φυγής!
390 Νασιοναλ Μαδειρα - Σετουμπαλ -1 1,80 στον οπαπ και έξω 1.80
Προτείνω τον αγώνα αυτόν διότι είναι η ευκαιρία τον γηπεδούχων να πάρουνε τους 3 βαθμούς. Το λέω αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουνε σοβαρά οικονομικά και διοικητικά προβλήματα..Η ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο!
379 Aστον Βιλα - Λιβερπουλ -2 1.80 στον οπαπ και έξω 1,80
Εδω πάω με το
διπλό διότι από την Aστον λείπει ο πρώτος σκόρερ της και έτσι χάνει αρκετή δύναμη...Πιστεύω ότι μια σοβαρή Λιβερπουλ μπορεί να κερδίσει!
374 Kατανια - Παλερμο -1 2.05 στον οπαπ και έξω 2,05
Τεραστια είναι η αντιπαλότητα σε αυτόν τον αγώνα , πολύ μισος μεγάλος φανατισμός. Η Παλερμο διανύει περίοδο κάμψης και γιαυτο πάω με τους γηπεδούχους!
Αυτα επιλέγω για σημεία οπότε οτι σας αρέση το επιλέγετε!
Ένα δελτιο με αρκετές πιθανότιτες:
377 Τσεζενα - Ιντερ -2
378 Σαμσουνσπορ - Μπεσικτας -2
289 Μπορντο - Σοσο -1
381 Τοτεναμ - Σαντερλαντ -1
καλή επιτυχία